Sivut

Karikatyyrit

Vesivärimaalaukset

keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kylli Kylliäinen

Kylli Kylliäinen
Kyllin hyvää huomenta!

Yleisön sikamaisesta painostuksesta julkaisen hieman nopeutetulla aikataululla kuvan Kylli Kylliäisestä. Niille jotka eivät Kylliä tunne tai tiedä kenestä puhutaan (joita Hämeenlinnassa on ehkä kolme) niin kerrottakoon, että Kylli on Hämeenlinnalainen kunnallispoliitikko, jolla on hieman outo suhde possuihin, röh (unohdin possun kuvasta). Kylli on myös tunnettu ulkoisesta habituksestaan joka liittyy usein jotenkin possuihin. Röhkistä! Niin ja kuva on esillä Suistoklubilla.

4 kommenttia:

  1. Nämä Lundbergin työt ovat kunnon todellisia karikatyyrejä. Sellaiseksi ei riitä, että vartalo piirretään suhteetomasti pienemmäksi kuin pää niin kuin Tommin yksi kaimoista vaikuttaa luulevan.

    VastaaPoista
  2. Ovat todellisia karikatyyrejä nämä. Sellaiseksi ei nähkääs riitä, että vartalo piirretään suhteettomasti pienemmäksi kuin lähinnä naturalistinen pää. Viittaan toisen Tommin teoksiin.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kommentista. En tiedä kenestä puhut, mutta itse koitan toki tehdä parhaani ja piirtää karikatyyrin kokonaisuutena.

    VastaaPoista

ÄÄS(i) of Mijas

HEIPS! Blogi on ollut aika kauan jumissa, kun en ole oikein tiennyt mitä sen kanssa tekisin. No nimi muuttui Kumma Galleriaksi ja domainikin...